Oldal kiválasztása

Rólunk

TERMÜNKRŐL

Családias, ember központú környezetben igényesen kialakított, közel 200nm2-en várjuk kedves vendégeinket az egészséges életmód megszerzéséhez és fenntartásához.

PROFESSZIONÁLIS, ÚJ GÉPPARK 

Eszközparkunkat nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező edzők állították össze a legnagyobb szakértelemmel, így ezek segítségével minden izomcsoportra a leghatásosabb edzésmunkát tudja minden kedves Vendégünk végezni.

SZEMÉLYI EDZŐK

Edzőink támogatást nyújtanak minden olyan Vendégünk számára, aki korábban nem járt edzőteremben, vagy nem használta a nálunk megtalálható gépeket. Megmutatják melyik eszközt miként kell helyesen használni, hogy az edzés hasznos legyen.

Amennyiben még nem ismered ki magad, szeretnél fejlődni, alakot formálni, helyes étkezési szokásokat kialakítani, fizikai állóképességed javítani, rendszeresen sportolni és életmódot változtatni, személyi edzőink külön felkérhetők, hogy csak Veled foglalkozzanak, fordulhattok bizalommal hozzájuk!

Fodor Bálint – versenysportoló, fitness instruktor

5 éve találtam meg a sportom, amiből azóta is igyekszem a legjobbat kihozni. Világbajnoki és európa bajnoki 2. helyezéseim után jelenleg az aranyérem megszerzéséért dolgozom, ezen kívül pedig igyekszem az utánpótlásnak is átadni a sport alapvető készsége mellett a motivációm és a sárkányhajózás élményeit. 

Személyi edzéseimet egy éve kezdtem el tartani és ahogy a saját edzéseimben, mások teljesítményében is a maximum kihozásán dolgozom. Saját magam folyamatos fejlesztésével igyekszem az érdeklődők számára a leghatékonyabb módon hozzájárulni a fejlődésükhöz. Szerencsés vagyok, hogy munka helyett, hivatásomnak mondhatom a mindennapokban végzett tevékenységem.

Horváth Fanni –fitness instruktor, táplálkozási tanácsadó

Kicsi korom óta az életem része a mozgás. 6 évesen táncolni kezdtem, balett, show, jazz, boogie-woogie majd pedig latin és standard táncokban versenyeztem. 19 évesen a magassarkút sportcipőre cseréltem és Zumba Fitness oktatóként évekig formáltam a táncos sportot kedvelők alakját. Néhány éven keresztül Németországban, majd Gran Canarián dolgoztam a fitness és a tánc világában. Ott ismerkedtem meg a Herbalife életstílussal, és termékeivel, ami a mindennapjaim szerves része lett. Táplálkozási tanácsaimat eredményesen alkalmazzák a változni vágyók Győrben is. Célom, hogy komplex segítséget tudjak nyújtani az életmódváltásban, hiszen az eredmények a mozgás és a táplálkozás összhangjaként fognak megjelenni. Érdeklődéssel veszek részt minden olyan képzésen, amivel bővíthetem ismereteimet. Tapasztalataimmal és eredményeimmel szeretném inspirálni a Balance Fitness vendégeit.

Boros Gabriella – Fitness instruktor, Személyi edző

Egész életemet átölelte a sport, 8 éves korom óta, versenyszerűen úsztam 10 évig.
Fiatalon szültem, ezáltal sokat felszedtem, ennek hatására újra elkezdtem mozogni.
Kezdetben futottam és aerobikra jártam. Ez a mozgásforma nagyon időhöz kötött volt,
ezért áttértem a konditermes edzésre. Az idő múltán, nagyon megtetszett ez a
mozgásfajta, és gondoltam jó lenne ezzel a sporttal foglalkozni. Először csak recepciós
munkakört töltöttem be, majd elvégeztem egy 2 éves időtartamú tanfolyamot. Ma már
25 éve ezzel foglalkozom. Mindenkinek az igényeinek megfelelő személyre szabott
edzéstervet készítek, illetve az étkezésben is tudok segíteni, a kívánt forma elérésének
érdekében.

Edzésformák:
– TRX
– Konditermi gépek használata
– Gumiköteles edzés
– Erő és állóképesség növelése
– Alakformálás, testsúlycsökkentés

Komjathy Dávid –Fitness instruktor, Személyi edző

Fiatal korom óta mindig is az életem része volt a sport és az egészséges életmód. 17-18 éves koromban ismerkedtem meg a súlyzós edzéssel, előszőr a súlyemelés, erőemelés, majd a testépítés irányába kezdtem el a pályafutásom. Az előbbiekben versenyeztem is, illetve a jövőben testépítésben tervezem a további megmérettetéseket, emellett folyamatosan újabb és újabb képzéseken, szemináriumokon veszek részt. Az edzői tanulmányaimat Bécsben végeztem el.

Célom az, hogy ne csak edzést tartsak, hanem megtanítsam, hogyan is kell helyesen edzeni. Rávezessem a kliensem az egészségesebb életmódra és hozzájuttassam őket a jobb életminőséghez. Filozófiám szerint először nem a kalóriaszámolgatás, és a napi két órás edzés lesz a célravezető. Mindenkinek egy felmérés után, az egyéni tulajdonságai, és igényei szerint állítom össze a programját, legyen az edzésterv vagy étrend.