Oldal kiválasztása

Rólunk

TERMÜNKRŐL

Családias, ember központú környezetben igényesen kialakított, közel 200nm2-en várjuk kedves vendégeinket az egészséges életmód megszerzéséhez és fenntartásához.

PROFESSZIONÁLIS, ÚJ GÉPPARK 

Eszközparkunkat nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező edzők állították össze a legnagyobb szakértelemmel, így ezek segítségével minden izomcsoportra a leghatásosabb edzésmunkát tudja minden kedves Vendégünk végezni.

SZEMÉLYI EDZŐK

Edzőink támogatást nyújtanak minden olyan Vendégünk számára, aki korábban nem járt edzőteremben, vagy nem használta a nálunk megtalálható gépeket. Megmutatják melyik eszközt miként kell helyesen használni, hogy az edzés hasznos legyen.

Amennyiben még nem ismered ki magad, szeretnél fejlődni, alakot formálni, helyes étkezési szokásokat kialakítani, fizikai állóképességed javítani, rendszeresen sportolni és életmódot változtatni, személyi edzőink külön felkérhetők, hogy csak Veled foglalkozzanak, fordulhattok bizalommal hozzájuk!

Vingler Márk Balance Fitness teremvezetője

Személyi edzőként közel 5 év tapasztalattal rendelkezem.

Lehető legnagyobb szenvedélyem lett ez a hivatás ahol nagyban tudok adni és segíteni azoknak az embereknek akik hajlandóak rálépni arra az útra ahol közös eredményeket fogunk elérni .

Rengeteg sport volt az életem része eddig a sárkányahajó volt a legkiemelkedőbb közel 10 évig űztem verseny szerűen . Legnagyobb eredményem egy válogatott csapat tagjaként elérni a világbajnoki címet 2011.ben Floridában. Számomra a legfontosabb hogy vendégeim érezzék , hogy nem egy munkafolyamat részesei hanem hogy azt a kitüntetett figyelmet kapják akár tudásban akár emberileg amit Ők érdemelnek. Amennyiben szeretnél mozogni és megfelelő közegben egészség tudatosabbá válni a Balance fitnessben megtalálsz! 

Fodor Bálint – versenysportoló, fitness instruktor

5 éve találtam meg a sportom, amiből azóta is igyekszem a legjobbat kihozni. Világbajnoki és európa bajnoki 2. helyezéseim után jelenleg az aranyérem megszerzéséért dolgozom, ezen kívül pedig igyekszem az utánpótlásnak is átadni a sport alapvető készsége mellett a motivációm és a sárkányhajózás élményeit. 

Személyi edzéseimet egy éve kezdtem el tartani és ahogy a saját edzéseimben, mások teljesítményében is a maximum kihozásán dolgozom. Saját magam folyamatos fejlesztésével igyekszem az érdeklődők számára a leghatékonyabb módon hozzájárulni a fejlődésükhöz. Szerencsés vagyok, hogy munka helyett, hivatásomnak mondhatom a mindennapokban végzett tevékenységem.