Oldal kiválasztása

Rólunk

TERMÜNKRŐL

Családias, ember központú környezetben igényesen kialakított, közel 200nm2-en várjuk kedves vendégeinket az egészséges életmód megszerzéséhez és fenntartásához.

PROFESSZIONÁLIS, ÚJ GÉPPARK 

Eszközparkunkat nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező edzők állították össze a legnagyobb szakértelemmel, így ezek segítségével minden izomcsoportra a leghatásosabb edzésmunkát tudja minden kedves Vendégünk végezni.

SZEMÉLYI EDZŐK

Edzőink támogatást nyújtanak minden olyan Vendégünk számára, aki korábban nem járt edzőteremben, vagy nem használta a nálunk megtalálható gépeket. Megmutatják melyik eszközt miként kell helyesen használni, hogy az edzés hasznos legyen.

Amennyiben még nem ismered ki magad, szeretnél fejlődni, alakot formálni, helyes étkezési szokásokat kialakítani, fizikai állóképességed javítani, rendszeresen sportolni és életmódot változtatni, személyi edzőink külön felkérhetők, hogy csak Veled foglalkozzanak, fordulhattok bizalommal hozzájuk!

Fodor Bálint – versenysportoló, fitness instruktor

5 éve találtam meg a sportom, amiből azóta is igyekszem a legjobbat kihozni. Világbajnoki és európa bajnoki 2. helyezéseim után jelenleg az aranyérem megszerzéséért dolgozom, ezen kívül pedig igyekszem az utánpótlásnak is átadni a sport alapvető készsége mellett a motivációm és a sárkányhajózás élményeit. 

Személyi edzéseimet egy éve kezdtem el tartani és ahogy a saját edzéseimben, mások teljesítményében is a maximum kihozásán dolgozom. Saját magam folyamatos fejlesztésével igyekszem az érdeklődők számára a leghatékonyabb módon hozzájárulni a fejlődésükhöz. Szerencsés vagyok, hogy munka helyett, hivatásomnak mondhatom a mindennapokban végzett tevékenységem.

Horváth Fanni –fitness instruktor, táplálkozási tanácsadó

Kicsi korom óta az életem része a mozgás. 6 évesen táncolni kezdtem, balett, show, jazz, boogie-woogie majd pedig latin és standard táncokban versenyeztem. 19 évesen a magassarkút sportcipőre cseréltem és Zumba Fitness oktatóként évekig formáltam a táncos sportot kedvelők alakját. Néhány éven keresztül Németországban, majd Gran Canarián dolgoztam a fitness és a tánc világában. Ott ismerkedtem meg a Herbalife életstílussal, és termékeivel, ami a mindennapjaim szerves része lett. Táplálkozási tanácsaimat eredményesen alkalmazzák a változni vágyók Győrben is. Célom, hogy komplex segítséget tudjak nyújtani az életmódváltásban, hiszen az eredmények a mozgás és a táplálkozás összhangjaként fognak megjelenni. Érdeklődéssel veszek részt minden olyan képzésen, amivel bővíthetem ismereteimet. Tapasztalataimmal és eredményeimmel szeretném inspirálni a Balance Fitness vendégeit.